foradia subscriutegrat

ECO-DIMONI queda 3r en el Marathon Europe de Rotterdam

L'equip de l'IES Cotes Baixes resulta tercer classificat en la XXX edició de la SHELL ECO MARATHON EUROPE de Rotterdam en la categoria de prototips elèctrics.

 

eco-dimoni

L’IES Cotes Baixes el primer Institut d’Educació Secundària d’Europa que aconsegueix un títol d’aquestes característiques. Així, l’equip ECO-DIMONI d’aquest institut alcoià s’ha fet amb la tercera classificació en la XXX edició de la SHELL RESSÒ MARATHON EUROPE de Rotterdam en la categoria de prototips elèctrics.

L’objectiu inicial que tenien de situar-se entre el ‘Top Ten’ s’ha aconseguit amb òptims resultats. Únicament han sigut superats per les prestigioses universitats alemanyes Universitat Tecnica de Munich i Centre Universitari Ostprignitz-Ruppin.

Cal esmentar que, durant tres intensos dies de jornada, l’equip ECO-DIMONI han hagut de solucionar nombrosos problemes i defensar de forma constant la seua posició. Afortunadament, el treball realitzat al llarg d’enguany en tots els aspectes ha donat el seu fruit.

Però aquest no és l’únic triomf, ja que l’equip aconseguia la primera posició de prototips en cadascuna de les categories ‘solar’ i ‘electrico’ de la competició internacional de vehicles de baix consum en la IV Edició de Solar Race Regió de Múrcia 2014 disputada en octubre del passat any.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *