foradia subscriutegrat

Arriba a Alcoi la fira de negocis internacionals IMEX

La Fira de Negoci Internacional i Inversions dedicada al comerç exterior se celebrarà els pròxims 10 i 11 de juny a l’Àgora • Té confirmats més de 200 assistents i comptarà amb la participació de responsables comercials de 16 països, als que s'han sumat finalment Xina i Estats Units • La mostra inclou una atenció especial al finançament per a la venda exterior.

Roda de premsa Fira IMEX

El espai de l’Àgora acollirà la celebració de la Fira IMEX, Fira de Negoci Internacional i Inversions dedicada al comerç exterior, que per primera vegada tindrà lloc a les nostres comarques. La cita serà aquest pròxims dies 10 i 11 de juny i, per al moment, l’organització té confirmats més de 200 assistents dels que aspira a superar els 300 durant els dos dies de conferències especialitzades, reunions i entrevistes concertades amb responsables comercials de 16 països. A última hora, s’ha confirmat l’assistència de representants dels dos principals motors econòmics mundials que són Xina i Estats Units, sumant-se així a l’àmplia i atractiva oferta de la mostra.

El programa d’IMEX Impulso incideix especialment en les possibilitats de les empreses del nostre entorn territorial per potenciar l’exportació. Per això, a banda de les ponències per part de tres destinacions importadores de primer ordre (Polònia, Marroc i Perú), inclou una atenció especial al finançament per a la venda exterior. Així, responsables del Santander, Banc de Sabadell i Caixa Popular també s’integren a la mostra per donar a conèixer les fórmules de les seves entitats per contribuir a què les empreses guanyen competitivitat gràcies a l’òptima obtenció de finançament.

Entre els participants també destaca el cap de sector de ICEX España Exportación e Inversiones, José Francisco Garrigues; el director de Desenvolupament de Negoci de DHL Nuno Martins; responsables del bufet Garrigues; o l’International Transport& Logistics Manager d’Arola Lluc Navarro. En paraules del regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, “el programa té un objectiu clar, que no és altre que impulsar el comerç exterior del nostre teixit empresarial”. Per això s’ha creat una intensa agenda de conferències i xarrades al voltant de tres aspectes: la informació sobre països importadors; l’obtenció de finançament; i les possibilitats de la e-commerce, que permeten que qualsevol empresa radicada en el nostre territori puga enviar els seus productes a qualsevol indret del món.

Gomicia destaca la col·laboració entre Ajuntament i Cambra de Comerç Alcoi per l’organització d’aquest esdeveniment i ha explicat que a “Alcoi mateix tindran, per primera vegada, la possibilitat d’accedir a la informació més àmplia sobre el sector exterior, contactar amb empreses i institucions que ofereixen serveis per competir amb èxit en mercats globals, trobar socis estratègics, identificar oportunitats de negoci, detectar altres mercats, conéixer experiències de companyies que triomfen a altres països, valorar noves tècniques en la matèria, participar en conferències d’experts, rebre assessorament tècnic i personal i fins i tot entrevistar-se amb responsables comercials de 16 països diferents”.

Per a consultar tota la informació, programa, horris, inscripcions i sol·licitud d’entrevistes es pot consultar la pàgina web de IMEX Impulso Exterior.

 


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *