foradia subscriutegrat

Musical infantil ‘Un viatge a la Prehistòria’

El Centre Cultural Mario Silvestre acollirà dissabte que ve 27 el musical que explica la història d'una família prehistòrica en les restes arqueològiques de la Sarga i la Cova Foradà. Una activitat a càrrec de José Fernández i Avv de Batoi • L'entrada es gratuïta.

Musical de BatoiEl próxim dissabte 27 de juny a les 20h s’estrena el musical “Un viatge a la Prehistòria” en el Centre Cultural Mario Silvestre. L’obra compta amb 15 xiquets i no tan xiquets d’entre els 7 als 16 anys i està a càrrec de Jose Fernández, professor i organitzador de teatres i musicals de la Aavv de veïns de Batoi.

“Un viatge a la Prehistòria” és un teatre musical de 90 min de durada, que narra la història d’una família prehistòrica en les restes arqueològiques de la Sarga i la Cova Foradà, on viuran trepidants aventures, trobades, secrets i donaran a conèixer una mica més l’entorn d’aquestes restes i pintures rupestres.

L’obra és, sens dubte, una bona oportunitat per a donar a conèixer més a fons el patrimoni cultural tan valuós de la nostra població d’una forma divertida i amena. L’entrada és gratuïta però es requereix la reserva d’entrades telefonant al 662 230 080.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *