foradia subscriutegrat

El cicle d’espectacle ‘…a l’Era’ comença amb funcions ajornades per la pandèmia

El regidor de Cultura de Bellreguard, Juanjo Giner, ens ha contat els detalls sobre aquesta nova programació d'aquest cicle d'arts escèniques. Totes les actuacions són les huit de la vesprada

Un any més l’Ajuntament de Bellreguard vol oferir a la ciutadania una programació cultural que, segons ha explicat el regidor de Cultura de la localitat, Juanjo Giner, “tots els espectacles tenen un transfons social i polític”. Es tracta del cicle d’espectacles ‘…a l’Era’.

Giner ha destacat que hi ha molta varietat en aquest programa cultural: “Hi ha dansa, circ i teatre, continuem en la mateixa línia, amb espectacles innovadors, amb un missatge crític, ja que a cultura és un espai d’oci, però també transformador”.

La programació començarà el dia 16 de gener amb teatre, de la mà de la companyia ‘Caterva Teatre’ que portarà a l’escenari l’obra ‘L’home Bo’.

L’actuació de gener, febrer i abril són espectacles ajornats de l’edició anterior, que no es van poder celebrar a causa de la declaració de l’Estat d’Alarma. Segons ha dit el regidor de Cultura: “esperem complir les dades d’aquesta programació, complirem totes les mesures, però si alguna no es pot realitzar es tornarà a ajornar”.

Les entrades tindran un preu de 5 euros, igual que en l’edició anterior, i molt prompte estaran a la venda a través de la pàgina web.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *