foradia pressupostparticipatiualcoi

Comença la 37ª edició de la Setmana dels Barris

Zona Alta, Zona Nord i Viaducte celebren les seues festes amb un intens programa lúdic i cultural als tres barris, amb el dia del Ros i activitats durant tota la setmana.

Cartell 37a Setmana dels BarrisEnguany es celebra la XXXVII edició de la Setmana dels Barris. Així, del 19 al 27 de juny la Zona Alta, Zona Nord i Viaducte celebren les seues festes amb un intens programa lúdic i cultural per a tots els seus veïns.

El barri de la Zona Nord dona començament, avui divendres, amb activitats marcadament culturals. I per al llarg de la setmana s’ha preparat una intensa programació que tindrà les seues celebracions centrals el dilluns 23, amb el Dia del Ros i la ja tradicional cercavila de disfresses, sopar popular i, a mitjanit, cremà de la foguera. L’associació veïnal ha preparat un any més un complet programa cultural adreçat a tots els públics, en el qual no falten cinema, teatre i concerts:

DIVENDRES 19 DE JUNY
– 20h: Inauguració de l’Exposició de Pintura dels membres del curs de pintura d’Aprenguem Junts. Dies d’exposició del 19 al 25 de juny de 18h a 21h.
Lloc:Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20
22’30h: Gràcies, Ovidi “De part dels bons fins a la mort”. “Cantem a l’Ovidi perquè necessitem poesia… Amb humilitat, amb ironia i amb una petita mescla de mala llet i tendresa. Així ho hem aprés i així ho volem transmetre”. Concert homenatge a càrrec d’Arturo Gaya (cantant dels Quicos) que ens ofereix un joc mestre de paraules i música amb veu, guitarra i contrabaix. Recordar a l’Ovidi Montllor sense nostàlgia i amb la certesa que estem davant d’una figura i un repertori més necessaris que mai. Arturo Gaya (veu), Paco Prieto (guitarra) i Kike Pellicer (contrabaix). Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DISSABTE 20 DE JUNY
– 20h: Concert “Agrupació Musical Serpis d’Alcoi”. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.
– 20’30h: TedxAlcoi Adventures viu l’aventura de pujar amb globus aerostàtic. Per a viure aquesta aventura hauràs de visitar la pàgina de www.tedxalcoi.com on trobaràs tota la informació. És gratuït. Places limitades. Lloc: A la plaça d’Al-azraq.

DIUMENGE 21 DE JUNY
– 09h: Campionat de petanca “Melé” als terrenys de la Plaça d’Al-azraq, esmorzar de “coca en farina i tomaca”. Organitza el Club Boles Alcoi i l’Associació de Veïns. (Inscripcions a partir de les 8’30h).
– 11’30h: Volta ciclista als barris. Inscripció des de les 10’30h en la seu de l’Associació. Finalitzada la volta a l’I.E.S Cotes Baixes es sortejaran regals entre els participants. Organitza Unió Ciclista d’Alcoi i l’Associació de Veïns. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20.

DILLUNS 22 DE JUNY
– 8h: Plantà de la foguera” a la Plaça de la Foguera. Foguera realitzada durant tot l’any pels membres foguerers de l’Associació. Previament a les 19’30h Aactuació dels alumnes de CP Miguel Hernández, Col·legi José Arnauda, Col·legi Esclaves, Salesians Juan XXIII i de l’Estudi de dança Maite Ponsoda. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DIMARTS 23 DE JUNY. DIA CENTRAL DE LA SETMANA. El DIA DEL ROS que marca l’inici de l’estiu torna a arribar a Alcoi acompanyat per diverses celebracions populars als barris.
– 19’30h: Concentració de disfresses al Parc de Caramanxel per a participar en la cercavila animada per la companyia Scuraplats La Banda del Drac que us conduirà fins a l’Amfiteatre Amando Blanquer on tindrà lloc l’actuació de l’espectacle ECO21. Posar punt final al desastre del canvi climàtic i les seues conseqüències, eixes són les missions dels Supereccos, uns sers vinguts del planeta ECCOS que faran el que es puga per tornar el color, l’alegria i erradicar la contaminació de la Terra. Tot això, per descomptat, amb l’ajuda dels xiquets i xiquetes d’Alcoi. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.
– 21’30h: Sopar de cabasset a la seu de l’Associació de Veïns per a participar en les – 23:30h en la cercavila amb torxes i dolçainers que ens conduirà fins a la foguera per l’Avinguda de la Hispanitat. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20
– 0h: Cremà de la foguera. Tots reunits al voltant de la foguera li botarem foc. LLoc: Plaça de la Foguera.

DIMECRES 24 DE JUNY
– 10h: Jornada de portes obertes IES Cotes Baixes, visita explicació del projecte “La casa sostenible energèticament” executat pels alumnes de l’Institut dels departaments de Fusta i Moble, Energies renovables, Electricitat i Electrònica i Mecanitzats. XXX Premi Francisco Giner de los Rios. Premi especial de millor treball a la millora educativa. Lloc: A les 9’30h eixida desde la seu de l’Associació cap a l’IES Cotes Baixes.
– 18h: Concert de pols i pua a càrrec dels alumnes d’Aprenguem Junts. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20
– 20h: Xarrada “El mite de la participació. Democràcia i participació en el context local” A càrrec de MonoDestudio. Equip d’investigació acció participativa format per Jordi Quiñonero i Gema Jover. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20.

DIJOUS 25 DE JUNY
– 20h: Presentació llibre ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’ a càrrec de Jordi Tormo Santonja. Es recitarà poemes de l’Ovidi. Venda i signatura de llibres per l’autor Jordi Tormo. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord.
– 22’30h: Tots al Cinema amb la pel·lícula “Como entrenar a tu dragón 2”. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DIVENDRES 26 DE JUNY
19’30H: BALLS DE SALÓ i balls infantil i juvenil dels alumnes d’Aprenguem Junts a càrrec de Noel Barroso.
Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer. (Hi haurà servei de barra de refrescos).

DISSABTE 27 DE JUNY
– 21h: L’olleta al carrer, sopar de germanor al carrer de l’Associació.
Podeu retirar els tiquets del 15 al 18 de Juny de 18h a 20h en la seu de l’Associació de Veïns al preu de 6 € soci 9 € no soci, hi haurà un menú infantil que consistirà en “montaditos”, papes, cacaus i beguda a preu de 2 €. (Qualsevol dubte podeu cridar al telèfon del responsable Alvaro 634430230).
– 23’30h: Entraeta popular. En l’entradeta pot participar tothom. Inscriu-te en comprar el ticket de l’olleta. L’Itinerari de l’entradeta: c/Ausiàs March (mercat): c/Tarrasa: Avinguda de la Hispanitat: Sabadell fins al pont de l’amfiteatre on finalitzarà. Seguidament petit castell de foc d’artifici des de el mateix pont.

 


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *