lasarga

L’experiència de pujar amb globus aerostàtic per TEDxAlcoi

“Entre els núvols” és l'esdeveniment gratuït que va preparar TEDxAlcoi en la Plaça Al-Azraq. Al voltant de 100 assistents van tindre l'oportunitat de viure el que es sent pujant amb globus aerostàtic.

Evento globus TEDxAlcoi

La Plaça Al-Azraq va acollir en la vesprada del 20 de juny, a les 20’30 hores l’esdeveniment organitzat per TEDxAlcoi: “Entre els núvols”. L’acte combinava l’aventura amb l’aprenentatge d’una forma molt divertida, ja que mentre els assistents gaudien del vol captiu, els experts van resoldre tots els dubtes que pogueren tindre sobre el funcionament del globus aerostàtic. Així, al voltant de 100 participants van tindre l’oportunitat de viure aquesta grata experiència.

L’organització TEDxAlcoi Aventures proposaven fa unes setmanes, a tot aquell que volguera acudir, que s’escriguera i compartira la seva idea. Les places eren limitades però les millors idees van tindre plaça assegurada, per cada inscrit es comptaven dues places. Així, en grups de quatre, acompanyats del conductor del globus, van anar pujant a la cistella per enlairar-se durant uns minuts que durava l’ascens, fins al voltant de 50 metres.

Moments previs al començament de l’activitat els organitzadors de Tot Globo, empresa que muntava el globus, van fer una xicoteta explicació de l’historia i funcionament d’aquest aparell. Van explicar que “un dels aspectes destacables és que l’únic element que es conserva des dels inicis és la cistella de vímet per les seves potencialitats”.

Finalment, al voltant de les 21h va començar l’activitat. Després que pujaren tots els inscrits, es van sortejar pujades entre la gent allí present.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *