foradia mediambient

L’Alfás del Pi acull l’exposició de Raül Botella

La Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de l’Alfàs del Pi acull l'exposició de Raül Botella "Des d'Alcoi a la Marina Baixa", que es romandrà oberta fins al 20 de juliol.

Expo Raül Botella“Des d’Alcoi a la Marina Baixa” és el títol de la nova exposició de Raül Botella, que ara es presenta a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de l’Alfàs del Pi. La inauguració es donarà cita el divendres vinent 3 de juliol a les 20 h a la mateixa sala. Des d’aquest moment fins al 20 de juliol la mostra estarà disponible al públic.

L’exposició es compon d’un total de 31 obres plàstiques realitzades amb tècnica acrílica. Una mostra del creat per Raül Botella fins a la seua mort a l’any 2012, amb 35 anys, per un càncer.

Raül Botella va completar els seus estudis universitaris de llicenciatura en la Facultat de Belles arts de Sant Carlos de València, passant també per Torí a Itàlia. Era un artista molt polifacètic i versàtil, nascut a Alcoi, ciutat a la qual ha retratat de mil maneres, que passava estius a Altea i que també va plasmar escenes de la Marina Baixa d’una forma ‘divertida i mediterrània’.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *