foradia barnasants

Mª Jose Albero campiona d’Espanya en llançament de javelina

L'atleta alcoiana va participar en el Campionat d'Espanya Absolut d'Atletisme Adaptat, on va superar els marques obtingudes en anteriors competicions.

MªJose AlberoL’atleta del C.D. Saint Lucia d’Alcoi, Mª José Albero Montiel, va participar en el Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme Adaptat en les categories de llançament de pes i de javelina, tots dos en cadira. La trobada va tenir lloc el cap de setmana passat, 20 i 21 de juny, en les pistes de San Javier (Múrcia).

Els resultats de la seua actuació van superar les marques obtingudes en anteriors competicions. En el llançament de pes a Silla (3 kgrs.) va aconseguir 4’94 metres. I en el llançament de Javelina a Silla (600 grs.) va aconseguir 9’74 metres, superant així la seua marca i quedant Campiona d’Espanya, en la seua categoria.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *