foradia camaraalcoi

Analitza amb El Gratis algunes qüestions fonamentals per a Alcoi i les comarques

• El mes de gener és un bon moment per analitzar algunes qüestions fonamentals de la ciutat i les comarques del voltant • Per a dur a terme aquesta, i molta més, informació, i que es distribuïsca pels comerços, institucions i municipis del voltant, comptem amb la col·laboració dels millors comerços, professionals i serveis de la zona.

El mes de gener és un bon moment per analitzar algunes qüestions fonamentals de la ciutat i les comarques del voltant. Algunes preguntes que volem contestar des d’El Gratis són:

  • Per què baixa la població a l’Alcoià, El Comtat?
  • Molts diners ha invertit Alcoi en millores durant l’any?
  • Moltes visites han obtingut les exposicions culturals?
  • Com evoluciona el Nadal Alcoià quant a turisme?
  • Quines són les xifres?

Aquesta publicació gaudim, entre altres, de l’anàlisi de dos economistes valencians de renom i prestigi: Néstor Novell i Josep Sobribes, autors del llibre “Nou Viatge pel País Valencià“. Coneixem amb ells algunes qüestions fonamentals per a conéixer el nostre entorn, entre elles, el paper de les diputacions i les distribucions territorials.

L’associació alcoiana De Mare a Mare, ens parla, per altra banda, de la bona maternitat i la bona criança. Analitza quina és la situació actual i ens ofereix alguns consells importants al respecte. Un avanç, “l’afecte i l’estima són imprescindibles“.

Durant aquests dies els jubilats d’Alcoi, i de moltes altres ciutats d’Espanya, s’han manifestat per unes pensions públiques dignes. Parlem amb alguns d’ells i analitzem la situació en profunditat.

Per a dur a terme aquesta, i molta més, informació, i que es distribuïsca pels comerços, institucions i municipis del voltant, comptem amb la col·laboració dels millors comerços, professionals i serveis de la zona. Els quals podeu consultar a les nostres pàgines (amb un especial de consells de rebaixes i altre de reformes i decoració).

Com ja sabeu, podeu fer-vos amb un exemplar d’El Gratis demanant-lo a la vostra papereria, punt de referència, o a qualsevol comerç col·laborador.

Font: Rodrigo Paños./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *