foradia pressupostparticipatiualcoi

Actes del I aniversari de la Plataforma Crida Contra el Racisme, 8 de juliol

• La Plataforma Crida Contra el Racisme convida a participar dels actes del seu I Aniversari • “Compartirem, riurem, cantarem, ballarem i farem tot el possible perquè tots i totes se sentiu protagonistes"

La Plataforma Crida Contra el Racisme convida a participar dels actes del seu I Aniversari, que tindran lloc el pròxim 8 de juliol al barri de Batoi d’Alcoi.

A primera hora del matí, es realitzarà una pintada d’art urbà al carrer Carrascar, per part de l’artista Toni Espinar, que s’inaugurarà a les 13:00. Tot incloent-hi activitats infantils.

El dinar popular tindrà lloc al parc del carrer Montduber a les 14:00, una paella amb opció vegetariana. S’ha de comprar tiquet prèviament.

A la vesprada, a partir de les 16:00, hi haurà xarrades d’activistes i lectura de poesia. La cloenda serà a càrrec del grup musical ARREU.

“Compartirem, riurem, cantarem, ballarem i el que podem assegurar-vos és que farem tot el possible perquè tots i totes se sentiu protagonistes del dia perquè CCR no és altra cosa sinó això, unitat de tots i totes per construir les comarques lliures de feixisme i racisme que volem”, conclouen des de l’entitat.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *