foradia cdturisme

Podem Alcoi debat sobre l’estratègia electoral de les generals

Es va projectar un vídeo en el qual Íñigo Errejon, Secretari d’Organització de la formació, va explicar el procés de primàries obertes a les candidatures generals • Es va informar sobre el fòrum social que es celebrarà en Madrid el dia 11 d’aquest més, al qual es reflexionarà sobre diversos temes d’actualitat; així com la universitat d’estiu de Podem, la qual tindrà lloc del 23 al 26 de juliol a Madrid

podem alcoi assemblea juliol

L’última assemblea oberta celebrada de Podem Alcoi es va dedicar a informar i debatre sobre l’estratègia electoral de les eleccions generals. Primerament es va projectar un vídeo en el qual Íñigo Errejon, Secretari d’Organització de la formació, va explicar el procés de primàries obertes a les candidatures generals.

Cal dir que aquest procés de primàries s’ha avançat a juliol (estava previst per a setembre) debut als rumors d’anticipació de les eleccions generals de novembre a setembre.

Tota persona interessada pot presentar-se a aquest procés de primàries. L’únic requisit és que siga avalat per un dels Cercles Podem entre el tres i el huit de juliol. Entre els sis i el deu es presentaran les candidatures individuals i grupals. I del disset al vint-i-dos de juliol tot interessat podrà votar als seus candidats preferits. El dia vint-i-quatre es donaran els resultats.

Seguidament es va comentar l’estratègia de confluència amb altres forces polítiques i socials a les eleccions. Podem es considera l’única força política capaç de propiciar un canvi a gran escala a l’Estat espanyol. No obstant això vol confluir amb més col·lectius i forces polítiques.

En aquest sentit, Podem ha valorat que en els territoris amb cert sentiment nacionalista (Galícia, Catalunya, Comunitat Valenciana, etc.), on hi ha una pluralitat d’opcions polítiques amb objectius polítics compatibles, cal buscar fórmules de confluència. Mentre que en la resta de territoris espanyols considera que ella ha de ser la plataforma-paraigües que aglutine a tot agent social interessat en un canvi polític que acabe amb les polítiques d’austeritat i empobriment que ens estan imposant.

Per altra banda, es va informar sobre el fòrum social que es celebrarà en Madrid el dia 11 d’aquest més, al qual es reflexionarà sobre diversos temes d’actualitat; així com la universitat d’estiu de Podem, la qual tindrà lloc del 23 al 26 de juliol a Madrid i serà un espai de debat i de formació.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *