foradia pressupostparticipatiualcoi

La Seu Universitària de Cocentaina, referent en matèria de Responsabilitat Social

La Sala Daurada del Palau Comtal va acollir la presentació dels cursos d’estiu i els resultats de les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la mateixa Seu. L’estudi té l’objectiu que la Seu puga millorar les relacions amb els veïns, les associacions i les institucions de Cocentaina.

Seu Universitaria CocentainaEl passat divendres dia 3 de juliol, la Seu Universitària de Cocentaina presentava els cursos d’estiu i els resultats de la mesura de l’impacte de les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la mateixa Seu.

L’acte es realitzava a la Sala Daurada del Palau Comtal i comptava amb la presència del Dr. Carles Cortés, Vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Dr. Juan Llopis, Vicerector de relacions internacionals i Dr. José Lluis Todolí Torró, Director de la Seu Universitària de Cocentaina. A més en representació de l’Ajuntament de Cocentaina, l’Alcaldessa Mireia Estepa Olcina, acompanyada de la Regidora de Promoció Econòmica Mariona Carbonell.

A l’acte es va presentar la mesura de l’impacte de la RSC de la UA a Cocentaina en el que Joaquín Palací, director d’idees de CREA360, va exposar els resultats d’ aquest informe científic-matemàtic, realitzat per la firma contestana, capaç de quantificar l’impacte de la RSC. L’estudi té l’objectiu que la Seu puga millorar les relacions amb els veïns, les associacions i les institucions de Cocentaina, a fi de cobrir millor les necessitats de l’entorn i potenciar les fortaleses que s’hi identifiquen.

Aquesta és una de les primeres accions de la Seu al voltant de la regeneració que està impulsant-se des de la Universitat per convertir a la Seu Universitària de Cocentaina en un element dinamitzador de la societat on, empreses, comerços, polítics i indústria troben resposta a les seues inquietuds formatives i culturals.

La Seu de Cocentaina es posiciona així com un referent en matèria de Responsabilitat Social. En aquest sentit, cal destacar que la UA és pionera en aquest àmbit per ser una entitat pública que compta amb un Pla d’Igualtat de Gènere entre Homes i Dones, a més d’un organisme adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *