lasarga alcoimpuls

El Club d’Amics 30 Charly Alpha inicia la seua campanya

Els treballs abastaran la temporada des de l'1 de juliol i fins al 30 de setembre, en la qual participaran 30 voluntaris en la vigilància mediambiental i prevenció d'incendis.

Campanya 30 Charly Alpha

El Club d’Amics de 27 MHz – 30 Charly Alpha ha iniciat un any més la seua campanya de prevenció d’incendis i vigilància mediambiental, projecte desenvolupat en el terme municipal d’Alcoi. Els treballs abastaran la temporada des de l’1 de juliol i fins al 30 de setembre, en la qual participaran 30 voluntaris.

Com ve desenvolupant-se des de fa més de 20 anys, aquest grup de radioaficionats empra els seus propis mitjans per a aquesta labor solidària i compromesa amb el medi ambient, principalment en l’àrea recreativa de Sant Antoni i la Font Roja. En els últims anys, han incorporat rutes mòbils en dies de risc extrem (Alerta 3) pels paratges municipals. A altre, aquesta entitat de radioaficionats desenvolupa altres activitats de col·laboració en esdeveniments públics, de foment de la radioafició i de la naturalesa.

Els voluntaris realitzen aquestes tasques amb l’únic suport econòmic de l’Ajuntament d’Alcoi. Així, traslladen les incidències directament al departament de Medi ambient municipal i, en cas d’emergència, posant-se en contacte amb les autoritats competents. En aquest aspecte, la coordinació amb altres grups dedicats a labors de prevenció i vigilància és un dels punts clau, per a tenir el nostre entorn més protegit.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *