lasarga ajualcoitel

La banda l’Aranya present al certamen ‘Ciutat de València’

La societat musical albaidina obrirà la Secció Segona del 129é Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Valencia’, aquest pròxim 17 de juliol.

Banda de música l'Aranya

El Certamen Internacional de Bandes de Música (CIBM) ‘Ciutat de València’ 2015 es celebrarà el pròxim divendres 17 de juliol amb la banda d’Albaida l’Aranya al capdavant. La formació obrirà la Secció Segona de l’acte amb una obra significativa per a la societat, com és el pasdoble Unió Musical del compositor Fernando Tormo Ibáñez, un dels gèneres més significatius com és la música festera.

La banda també tindrà l’oportunitat d’interpretar obres de caràcter simfònic com serà el cas de l’obra obligada d’aquest any en la secció segona: Andrómeda, una peça del compositor ontinyentí Saül Gómez, basada en el mite d’Andròmeda i Perseu. I l’obra lliure que ha escollit l’Aranya per al certamen: Give us this day, una simfonia breu en dos moviments per a assemble de vents composta l’any 2005 pel compositor nord-americà David Maslanka.

Cartell certamen 'Ciutat de Valencia'El programa d’obres que interpretarà la banda aquest divendres ja ha sigut tocat a dos concerts previs al certamen, perquè els músics adopten més confiança i seguretat per al certamen. Aquest tipus de concerts són habituals entre les bandes que participen en importants certàmens, com és aquest cas. Després de mesos de treball per als membres de la societat ara tan sols queda demostrar el nivell interpretatiu de les obres i obtenir una alta puntuació.

Cal dir que l’Aranya perseguia durant anys participar en el CIBM però no aconseguia eixir en el sorteig. Les bandes participants junt amb l’albaidina seran la Tacoma Concert Band (EUA), la Stadtmusik St. Gallen (Suïssa), la Corporació Musical de La Pobla de Vallbona, l’Agrupación Musical Santa Cecilia de Calzada de Calatrava (Ciudad Real) i la Unió Musical Santa Cecília de Canals.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *