foradia mediambient

Nestor Abad, Campió d’Espanya de gimnàstica artística

Nestor va ser primer en potro amb arcs, salt i barra fixa; segon en sòl i anelles, mentre que en paral·leles va patir una caiguda.

Nestor Abad  campeonato de españaEl gimnasta alcoià Nestor Abad, es va proclamar en Cáceres campió d’Espanya de Gimnàstica artística, en obtenir una puntuació final de 88,200 superant al que fins ara era el campió, el català Rubén López mentre que el bronze va ser per a l’illenc Fabián González.

Nestor va ser primer en potro amb arcs, salt i barra fixa; segon en sòl i anelles, mentre que en paral·leles va patir una caiguda. Aquests resultats units als que hi ha aconseguit representant a la selecció espanyola en distintes proves, confirmen la clara recuperació de Nestor, que en 2014 es va veure obligat a passar pel quiròfan per a operar-se e lligament creuat i un menisc.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *