foradia subscriutegrat

L’humorista Ignatius visita Castalla

El monòleg tindrà lloc aquest dissabte en la sala La Fàbrica de Castalla. L'aforament és limitat i l'assistència té un preu de 6 €.

Monòleg IgnatusLa sala La Fàbrica de Castalla, situada en el polígon industrial Bastá, acollirà aquest pròxim dissabte 18 de juliol l’espectacle de l’humorista canari Ignatius Farray.

L’obertura de portes serà a les 22 h. Prèviament a l’espectacle hi haurà una sessió de música de la mà del deejay Aitor AMS. A continuació, a les 23 h donarà començament el monòleg de Ignatius, una hora i mitja plena de comèdia i riures. Després de l’actuació seguirà la música, de nou seleccionada i punxada per Aitor AMS. L’aforament de la sala està limitat a 160 persones assegudes i 200 dempeus, al preu de sis euros (incloent cervesa o refresc).

Ignatius Farray (1973) es caracteritza pel seu humor disbauxat i políticament incorrecte. Ha aparegut en el programa Nous Còmics de Paramount Comedy; des de l’any 2004 va ser col·laborador de Nit Sense Treva, el batega night d’aqueixa mateixa cadena presentat per Dani Mateo i diversos col·laboradors humoristes sorgits en Paramount Comedy Espanya. També va participar en els magazines d’humor surrealista L’Hora Chanante i Muchachada Nui, en Paramount Comedy i Televisió Espanyola, respectivament. Posteriorment, va aparèixer en Museu Coconut i co-va presentar l’extint programa concurse Involució, tots dos en Neox. Durant 2012, Ignatius va representar el seu espectacle d’humor alternatiu “La Fi de la Comèdia”, nom amb el qual també es coneix la sitcom de sis capítols protagonitzada per ell i que va començar a emetre’s en el canal Comedy Central al novembre de 2014.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *