foradia subscriutegrat

8.094 vianants i 1.287 ciclistes passen per la passarel·la entre Alcoi i Cocentaina

Més de 9.000 persones en els 3 primers mesos han realitzat aquest trajecte • La Plataforma de 32 metres de longitud permetix unir Alcoi i Cocentaina per a vianants i ciclistes i poder transitar de manera més segura.

La passarel·la per a vianants i ciclistes que uneix Alcoi i Cocentaina ha permés que 9.381 persones vagen d’un municipi a un altre de forma segura i sense perill durant els mesos de març, abril i maig.

Les primeres dades d’ús, una mitjana que supera els 3.000 trajectes mensualment. Aquesta passarel·la soluciona una demanda i elimina un punt de risc per a vianants i ciclistes. És un punt estratègic per a connectar els termes municipals d’Alcoi i Cocentaina així com un lloc per a l’accés a la urbanització de Gormaig i les diferents empreses i comerços.

La Plataforma de 32 metres de longitud permetix unir Alcoi i Cocentaina i poder transitar de manera més segura. Un obra que ha costat 100.000 euros i finançada en un 70% per l’Ajuntament d’Alcoi i un 30% per l’Ajuntament de Cocentaina.

A més, està previst que la passarel·la enllace amb la nova via per a ciclistes i vianants que ja ha començat la seua construcció. Un trajecte que començarà en la passarel·la fins arribar a la via verda a Batoi. El projecte està cofinançat per Fons Feder a través de la Direcció General de Fons Municipals de la Generalitat Valenciana.

El regidor d’Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez destaca que «parlem de més de 9.000 persones que han realitzat un trajecte de forma segura, és una xifra molt important de persones que eviten un risc que abans patien i ara ja no».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *