Foradia ajualcoitel

Guanyar demana explicacions als responsables del Bulevar

• L’Ajuntament d’Alcoi haurà de pagar 4’2 milions d’euros al grup d’empreses constructores de Enrique Ortiz per l’anul·lació del contracte d’obra del bulevar • Per Guanyar Alcoi “el govern haurà d’explicar per què no va informar d’aquesta sentència quan va arribar a l’Ajuntament, abans de les elecciones"

bulevar alcoiEl Jutjat ha condemnat a l’Ajuntament d’Alcoi a pagar 4’2 milions d’euros al grup d’empreses constructores de Enrique Ortiz per l’anul·lació del contracte d’obra del bulevard, projecte que, recordem, es va realitzar amb un informe en contra per part de la Intervenció municipal.

A aquest respecte, Guanyar Alcoi demana una explicació pública als agents implicats:necessitem, si més no, explicacions. Volem que el principal impulsor d’aquest projecte, Jorge Sedano, explique públicament per què va donar llum verda a un desficaci que amenaçava l’estabilitat econòmica de l’Ajuntament, i que ara s’ha confirmat que causarà un perjudici molt greu en les arques municipals”, ha expressat la regidora de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes.

A banda d’això, Guanyar Alcoi denúncia que el govern del PSOE ja sabia la sentència del Jutjat abans de les eleccions del 24 de maig però no l’ha fet pública fins ara. Per això Estefania Blanes reivindica que “el govern haurà d’explicar per què no va informar d’aquesta sentència quan va arribar a l’Ajuntament, abans de les eleccions, i en canvi sí que fa pública ara la informació, de forma precipitada i insuficient”.


En conclusió, per la gravetat del perjudici econòmic per als veïns i veïnes d’Alcoi i per les formes opaques d’actuar, Guanyar Alcoi demana explicacions públiques i responsabilitats al “govern actual del PSOE que ha ocultat la informació, el Partit Popular que va impulsar la iniciativa, i l’exalcalde Jorge Sedano que ara milita a un altre partit però continua percebent un sou públic”.

Font: Rodrigo Paños./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Una resposta de Guanyar demana explicacions als responsables del Bulevar

  1. Pingback: Podem a favor que s'investiguen totes les irregularitats d'Enrique Ortiz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *