foradia subscriutegrat

L’abocador de Cotes Baixes convertit en zona verda

• A més de canviar la seua imatge, aquest espai ara facilita l'accés als vianants que vinguen des del barri de la Zona Nord. • Aquesta es contextualitza en la inversió que l'IVACE ha realitzat durant 2017 a 73 polígons i àrees industrials de les comarques del voltant


L’antic abocador del polígon industrial Cotes Baixes ha sigut convertit en zona verda. A més de canviar la seua imatge, aquest espai ara facilita l’accés als vianants que vinguen des del barri de la Zona Nord.

A més d’aquesta zona verda, hi ha hagut més actuacions a Cotes Baixes on també s’han instal·lat càmeres connectades a la policia, hi ha una web de polígons amb les empreses geolocalitzades, il·luminaria led, zona d’aparcament i senyalística vertical i horitzontal, carril bici, arbrat, zona verda amb recorreguts biosaludable, instal·lació fotovoltaica per a generar energia i asfaltat.

Aquesta es contextualitza en la inversió que l’IVACE ha realitzat durant 2017 a 73 polígons i àrees industrials de les comarques del Baix Segura, El Comtat, L’Alcoià, Baix Maestrat, Els Ports, Alt Maestrat, La Safor i La Vall d’Albaida, amb més de 23 milions d’euros. A Alcoi, s’ha actuat, amb més de 3 milions de €, als cinc polígons industrials, l’actuació més important realitzada en la ciutat des de fa dècades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *