foradia subscriutegrat

Màrius Ivorra: “Francés i el seu equip de govern han abandonat Alcoi”

• Des de Compromís es denuncia la falta de manteniment i la deixadesa "que estem patint tots els alcoians amb la gestió de l’equip de govern de Toni Francés". • Alguns dels exemples: la Beniata, la part de darrere del centre comercia, la redona de Santa Rosa-Oliver...

Des de Compromís es denuncia la falta de manteniment i la deixadesaque estem patint tots els alcoians amb la gestió de l’equip de govern de Toni Francés“.

Des del punt de vista de la formació local, tenim una ciutat abandonada on els xicotets detalls, els que faciliten i milloren la convivència i fan agradable viure a Alcoi, no són tinguts en compte, i els grans projectes s’allarguen en el temps per fer-los coincidir amb les eleccions.

El portaveu i regidor de Compromís Màrius Ivorra indica que no pot ser que pobles de l’entorn ja estan arreglant els desperfectes que vàrem patir per les fortes pluges i a Alcoi tot continua igual.

Alguns dels exemples que posa Màrius Ivorra d’aquest deteriorament i deixadesa són:

  • La redona de Santa Rosa-Oliver:està en unes condicions deplorables, la barana de metall que separa el trànsit dels vianants està pràcticament destrossada per tots els costats, amb situacions de perill en molts trams“.
  • El carrer Filà Verds, on un tram del carrer, vorera i asfalt, han patit un esllavissament “provocant situacions perilloses als usuaris del polígon“.
  • La part de darrere del centre comercial, molt transitat, ja que ara és l’únic accés amb vehicle al centre d’especialitats de la Fàbrica, on el carrer també està patint esllavissaments reiterats i “cada vegada és més gran el perill“.
  • El talús en el carrer Barranc de Na Lloba i el carrer la Puríssima, al costat de l’Escola d’Art, on unes xarxes per protegir la caiguda del talús, porten quatre anys i encara no s’ha fet cap intervenció per millorar-ho“.
  • La Beniata, que des de fa mesos no ha avançat.

Ivorra comenta que “Francés i el seu equip de govern han abandonat Alcoi, des de Compromís reiterem novament, estem disposats a col·laborar per millorar la nostra ciutat però Francés té que encapçalar, fer d’alcalde i no pensar únicament amb interessos partidistes i electoralistes“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *