foradia subscriutegrat

Miguel: “si té informació caldria que la donara pel bé comú”

• El Poble és Savi: El cas Bàrcenas, tancat o ocultat? • Qui no es recorda del cas Bàrcenas? volem saber què pensa la gent del carrer al respecte. Anem allà! parlem amb Miguel

Tan sols ha passat un any i mig des que es va destapar? Qui no es recorda del cas Bàrcenas? Això sí, malgrat la gravetat de l’assumpte, el delinqüent ja ha complit la seua condemna legal.

Però la qüestió és que el PP, amb l’ajuda dels grans mitjans de comunicació, va aconseguir transmetre la imatge que era Luis Bàrcenas l’únic responsable del cas Bàrcenas, quan en realitat, aquest cas demostra una forma de fer política corrupta en la qual estava implicada (i continua estant) la majoria de la cúpula del PP, grans empresaris (dels quals no s’ha demanat cap responsabilitat mai) i altres actors socials (des de jutges fins a periodistes).

Avui que Bàrcenas torna a ser notícia per declarar que té molta informació controvertida sobre els dirigents del seu partit, volem saber què pensa la gent del carrer al respecte. Anem allà!

el poble es savi miquel alcoi

Parlem amb Miguel./lesmuntanyes.com

Bon dia Miguel, estàs més o menys informat de l’actualitat que succeeix al nostre país?Sí, solc veure les notícies de migdia quasi tots els dies”. Molt bé, i en concret estàs informat sobre l’actualitat del cas Bàrcenas? “Sí, vol tornar al seu càrrec amenaçant al seu partit que d’altra forma soltarà una bomba informativa cada dia”. I què opines al respecte? “doncs, amb perdó, que és un pocavergonya”.

Per altre costat, Miguel opina que és positiu que isquen a relluir els casos de corrupció, perquè la gent ha d’estar informada al respecte, “però no caldria arribar als extrems de xantatges, amenaces i extorsions: si té informació caldria que la donara pel bé comú, sense cap condició”.

Miguel no està conforme amb el poc de temps que ha estat Bàrcenas en la presó, “jo el condemnaria a cadena perpètua; sé que en Espanya no està implantada, però pense que la gent com Bàrcenas s’ho mereix”.

La justícia en Espanya, segons Miguel, no funciona com cal: “els alts poders tenen les mans lliures i a la gent del carrer com nosaltres ens exposen de seguida”. Quan li preguntem a Miguel què podríem fer els ciutadans per tal de contribuir al fet que canvie això ens contesta que més manifestacions públiques, vages, denúncies mediàtiques, etc“. No obstant això, Miguel no creu que es puga canviar res a través de les urnes: no crec en cap partit”, conclou.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *