foradia subscriutegrat

#OcupacioJAlcoi tallers d’orientació professional per als joves

• L’Ajuntament d’Alcoi posa en marxa durant els mesos de setembre i octubre un cicle que pretén promoure entre els joves el major contacte directe possible amb el món laboral • El primer dels tallers tindrà lloc el proper 23 de setembre amb el títol ‘Estic preparat per buscar treball?’

cartell-ocupaciojalcoi

S’ha programat per als mesos de setembre i octubre el cicle “Troba la teua eixida al món laboral”. Es tracta d’un programa format per quatre tallers pràctics dirigits als joves desocupats amb l’objectiu de capacitar-los en el procés de cerca activa d’ocupació.

L’Ajuntament d’Alcoi i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi posa en marxa un cicle de tallers que pretén promoure entre els joves el major contacte directe possible amb el món laboral. María Baca, regidora de Joventut, explica que “la iniciativa pretén dotar als joves d’eines perquè puguen buscar i accedir al mercat de treball en les millors condicions possibles”.

El primer dels tallers tindrà lloc el proper 23 de setembre amb el títol ‘Estic preparat per buscar treball?’. El següent dels tallers serà el 30 de setembre i rep el nom de ‘El mercat laboral. On està el treball?’ Per a octubre s’han preparat altres dos tallers: ‘Cerca de treball a través de les xarxes socials’ i ‘Comunicació efectiva. Fes arribar el teu missatge’.

Els joves treballaran de forma individual i grupal, capacitant-se, identificant i marcant-se els seus propis reptes i objectius a l’hora de buscar treball. Entre els objectius que es treballaran està el coneixement de les dinàmiques actuals del mercat de treball, la detecció dels jaciments d’ocupació, així com l’ús de les noves tecnologies per no sols millorar la comunicació sinó a més per identificar els possibles llocs de futur treball.

La regidora va destacar que la millora de les capacitats per a accedir al mercat laboral és una de les principals demandes per part dels joves en l’actualitat. Els tallers s’impartiran en el Centre Cervantes Jove en horari de 16h. a 20h. La inscripció es grauïta i es realitza en el Departament de Joventut en el carrer Els Alçamora, 1.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *