foradia subscriutegrat

La pista d’atletisme llueix noves línies

• El Centre d’Esports repinta les instal·lacions per practicar atletisme • El pressupost d’actuació ha estat de 2.000 euros • El regidor d’Esports ha demanat als usuaris que facen un ús adequat del patrimoni de tots

21845654369_a24aaa0ca6_o

La pista d’atletisme del Poliesportiu Francisco Laporta ha sigut repintada pel Centre d’Esports, qui recentment també havia instal·lat en la mateixa pista una nova tanca per a curses d’obstacles.

Aquesta actuació ha suposat una inversió de 2.000 euros i se suma a altres millores de les instal·lacions municipals, com l’adquisició de noves màquines per al gimnàs o la renovació de les porteries de les pistes del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo i la reparació de les cobertes dels pavellons de les pistes exterior del Francisco Laporta.

Alberto Belda, regidor d’Esports ha demanat als usuaris que facen bon ús de les instal·lacions per a poder destinar les partides a incorporar nous elements i no per a pagar reparacions. “La pista d’atletisme cal utilitzar-la amb el calçat adequat, ja que les principals causes del deteriorament és córrer amb botes de futbol. Sabem que no són tots però ens trobem que una minoria irresponsable tomba per terra l’esforç de millora constant d’un patrimoni de tots.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *