lasarga subscriute elgrat

Col·laboren veïns i veïnes d’Alcoi al programa electoral de Podem

En aquestes trobades els veïns i veïnes han tingut l'oportunitat de col·laborar en l'elaboració del programa general de Podem • Des de Podem assenyalen "que en tot l'estat espanyol han participat en aquesta activitat més de 15.000 persones".

trobades podem alcoi veinals

Durant aquests dies Podem Alcoi ha celebrat reunions als barris de la ciutat, en aquestes trobades  els veïns i veïnes han tingut l’oportunitat de col·laborar en l’elaboració del programa per les eleccions generals 2015 de Podem.

En aquestes trobades veïnals per debatre, s’han plantejat una sèrie de propostes territorials concretes “que ens afecten als veïns”. Des de Podem assenyalen “en tot l’estat espanyol han participat en aquesta activitat més de 15.000 persones”.

Podem ha tingut l’oportunitat d’aportar demandes que consideren d’urgent aplicació al nostre territori i voltants. Entre aquestes propostes al programa electoral de Podem destaca “la millora de les comunicacions entre Alcoi i les comarques, la reindustrialització de la zona i la necessitat de donar solució al problema de la falta de treball”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *