foradia cdturisme

Els germans Piñero seran els autors del cartell de festes 2016

• L'Ajuntament amb aquesta elecció ha apostat per la creativitat publicitària i l'artesania dels dos germans • L'encàrrec del cartell de festes és per als germans Piñero un gran repte perquè volen que agrade a tots els alcoians i arribe a l'ànima dels espectadors • El govern local segueix amb la línia de triar a autors locals per a la realització del cartell

germans-piñero

L’honor de realitzar el Cartell de les Festes de Moros i Cristians 2016 ha recaigut aquest any en els alcoians Antonio i José Miguel Piñero.

L’alcalde, Toni Francés i el regidor de festes, Raül Llopis, els ho ha comunicat en persona, aquest matí, aprofitant una visita a les instal·lacions del Taller de Piñero.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament alcoià segueix la mateixa línia de fer l’encàrrec del cartell de festes a autors locals, reconeguts artistes de les arts plàstiques però no centrant-se únicament en la pintura i donant visibilitat a altres disciplines. En aquesta ocasió, s’ha apostat també de manera innovadora per la creativitat publicitària i l’artesania.

La Regidoria de Festes, ha decidit, Antonio i José Miguel també s’han mostrat molt afortunats de portar endavant aquest repte de manera conjunta.

Piñero Brothers, com els agrada denominar-se, han declarat que “dissenyar el cartell de festes és, tal volta, la responsabilitat més gratificant que hem tingut l’oportunitat de sentir”

Aquest repte de elaborar el cartell de festes, com ells mateixos han comentat, és “un pedazo de reto” que segons les seues pròpies paraules volen que siga “un cartell de festes que agrade, que els alcoians el facen seu de manera natural, que tinga un disseny i composició atractius però, sobretot, que arribe a l’ànima dels espectadors per tot el que porta enrere”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *