foradia subscriutegrat

Vint-i-vuit

Per motiu del 28 aniversari d'El Gratis, unes paraules i records de Mishima per a la publicació periòdica alcoiana des de 1987

logo 28 aniversari elgratis alcoi

 

Amb motiu dels 28 anys d’El Gratis tornen els records.

Quan mire cap enrere en la modesta trajectòria literària, veig sempre al fons El Gratis. Recorde les primeres travessies del periòdic, quan es lliuraven els textos mecanografiats, iniciant un camí que encara continua.

A les nostres planes hem escrit milers d’articles i centenars d’entrevistes. En aquestes pàgines recorde des de relats fins les portades, les fotografies, les columnes, i sobretot les reflexions amb tendresa. Trate d’aclarir que no és periodisme en sentit estricte el que fem, és igual, perquè els textos es publiquen en un periòdic. El Gratis és per això una prolongació de la nostra casa, un espai per a obres literàries.

Als anunciants, per confiar en El Gratis per portar els vostres productes, els vostres serveis i la vostra reputació i marca a través dels canals de comunicació d’El Gratis.

És just que ho agraïsca i faça una felicitació col·lectiva que m’inclou, perquè jo em sent part d’aquest periòdic. Lectors espere que seguim molts anys més amb un comentari similar aquest. I que vostés ho llegisquen. Salut!

 

Font: Mishima./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *