foradia cdturisme

Jóvens regidors i diputats de ‘A la Valenciana’ intervenen a Alcoi

Al Passeig Cervantes d’Alcoi més de 100 persones amb les forces jóvens de la unió electoral que integren 'A la Valenciana

mitin alavalenciana

Els jóvens de la unió electoral ‘A la Valenciana’ ahir van realitzar un acte, ‘Fem jove la política’, davant de més de 100 persones, a l’aire lliure (al Passeig Cervantes d’Alcoi). Va ser presentat per Naiara Davó, regidora per Guanyar Alcoi, i Jordi Pla, regidor per Compromís Cocentaina; i van intervenir diputats i regidors de les tres formacions polítiques que integren la plataforma.

Amb aquesta unió estem sumant il·lusions”, va començar Marian Campello, diputada de Compromís a les Corts, per continuar afirmant que l’objectiu de la coalició és superar al PP. A més, va afegir que des que va haver-hi un canvi de govern autonòmic estan promovent-se mesures i polítiques que ja estan transformant la realitat dels valencians i valencianes: augmentant beques als estudiants, promoció de menjadors, ajudes socials, paralització del copagament farmacèutic…

Marisol Moreno, regidora per Guanyar Alacant, en la mateixa línia, va comentar el canvi de la forma de fer política que respecte la del PP: “en Alacant tots els contractes públics es feien a dit, això ja ha canviat”. A més a més, va parlar de la importància de defensar els drets dels LGTBs, dels drets dels animals i de combatre la violència de gènere i el ‘bullying‘ a les escoles.

Estem patint unes polítiques que empobreixen a les majories mentre que enriqueixen a uns pocs privilegiats

El contracte social segons el qual les noves generacions tindrien les possibilitats de viure una existència digna s’ha trencat. Aquest fet va explicar Antonio Estany, diputat per Podem de les Corts. “Estem patint unes polítiques que empobreixen a les majories mentre que enriqueixen a uns pocs privilegiats”. Per això, aquest va ser el seu missatge, per garantir unes polítiques que no excloguen als jóvens (obligats a viure en precari o fora del seu territori), cal que els jóvens facen política.

Cristian Santiago, regidor per Guanyar Alcoi, va destacar que l’instrument de canvi ja està construït, les forces que integren ‘A la Valenciana’. Ara cal seduir als jóvens perquè s’involucren en la presa de decisions que afecten les seues vides (i les de tots) i això es farà “amb afecte i amor, rebaixant el nivell de testosterona de la política”. A més, va recordar la importància de la necessitat de ser solidaris amb els pobles que més dificultats pateixen.

Hem arribat per fer la vida més fàcil als valencians i les valencianes va remarcar l’últim ponent, Fran Ferri, diputat de Compromís a les Corts. El 26 de juny la gent podrà escollir entre dos models de govern: “el dels privilegiats que tenen contes en els paradisos fiscals o el que vol garantir els drets de tots”.

 

Font: Rodrigo./


Una resposta de Jóvens regidors i diputats de ‘A la Valenciana’ intervenen a Alcoi

  1. jove alcoià ha dit:

    L’únic representant jove de les nostres comarques és Cristian Santiago, 36 anys.
    O la joventut està adormida o algú té molt afany de protagonisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *