foradia subscriutegrat

Trobada de les Comarques Centrals de Podem a Alcoi

• Diumenge 15 de novembre al Centre Cultural Ovidi Montllor • Parlaran a la trobada Antonio Montiel, Àngela Ballester, Sandra Minguez i Antonio Estany

trobada podemos alcoiPodem celebrarà ‘La Trobada de les Comarques Centrals’ al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi, en la qual intervendran entre altres els diputats autonòmics Antonio Montiel, Àngela Ballester, Sandra Minguez i Antonio Estany.

Tot interessat està convidat a participar en la trobada, el pròxim diumenge 15 de noviembre a les 12:00h., es parlarà sobre organització, sobre xarxes socials i sobre les elecciones generals del pròxim 20 de desembre 2015. A més, hi haurà un menjar de germanor i concert de música acústica en directe.

Hui dijous 12, Taller xarxes socials Podem Alcoi

Podem Alcoi realitzarà hui dijous 12 de novembre al Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19.30h., un taller de xarxes socials amb la finalitat del fet que cada assistent puga millorar les seues habilitats comunicatives a través de les diferents eines d’internet. En ell s’estudiaran les tècniques comunicatives de TelegramFacebook i Twitter i es resoldran tots els dubtes que es plantegen sobre aquest tema.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *