foradia subscriutegrat

Jordi Sedano: “els autònoms tenen una gran importància”

• Els representant dels partits polítics d'Alcoi parlen sobre l'estat actual de les pimes i els autònoms • Parlem amb Jordi Sedano, regidor per Ciutadans a l'Ajuntament d'Alcoi

Les pimes i els autònoms representen al voltant del 90% del teixit empresarial a Espanya i són les principals generadores d’ocupació. Però… quin és l’estat polític i fiscal actual de les pimes i els autònoms espanyols? Quines mesures polítiques caldria adoptar per millorar el seu estat? Volem conéixer i comparar l’opinió que tenen els diferents partits polítics al respecte.

Volem conéixer els arguments que esgrimeixen els nostres polítics respecte a l’estat actual de les pimes i els autònoms, setmanes abans de les eleccions generals del 20 de desembre 2015, anem allà parlem amb Jordi Sedano, regidor per Ciutadans

  • Qué opina Jordi Sedano de l’estat actual de les pimes i els autònoms?

Jordi Sedano Delgado

no es cuida la figura de l’autònom sinó que es desincentiva i oprimeix per falta d’estímuls

Les Pimes i els autònoms són els autèntics artífexs de la incipient recuperació econòmica del nostre País. Som un país en el qual les pimes i els autònoms tenen una gran importància.

Dins del reconeixement a la seua aportació com a locomotores per a generar riquesa i treball, considere que a Espanya no es valora a l’autònom com es deuria, com no es valora tampoc, en la seua justa mesura, a l’emprenedor, que normalment està lligat a l’autònom.

Un país que no preval la iniciativa privada, i per tant el foment del treball autònom, és un país que no entén el seu propi futur. No solament no es cuida la figura de l’autònom sinó que es desincentiva i oprimeix per falta d’estímuls i excés de traves administratives.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *