foradia subscriutegrat

Loles: “quatre anys més amb el PP seria enfonsar Espanya”

• El poble és savi: 20-D eleccions generals • Volem conéixer l’opinió que tenen els veïns i veïnes d’Alcoi al respecte, anem a veure que ens conta Loles

El 20 de desembre la ciutadania tindrà l’oportunitat d’exercir el seu dret a decidir qui durà el timó del nostre país durant els següents quatre anys. Les últimes enquestes diuen que el PP és el partit més fort en intenció de vot, que li segueixen PSOE, Ciudadanos i Podemos. Però les enquestes d’aquest any, així com la celeritat dels canvis polítics, han demostrat que totes les possibilitats estan obertes. Quatre són les forces polítiques amb possibilitats de governar.

Aquesta nova entrega d’El Poble és Savi volem conéixer l’opinió que tenen els veïns i veïnes d’Alcoi al respecte.

  • Creuen que aquestes eleccions seran determinants per a la història del nostre país?
  • Tenen il·lusió per algun partit polític o líder en concret? Anem a veure què ens conta Loles.
loles el poble es savi alcoi

Parlem amb Loles./ lesmuntanyes.com

Però el que no entenc jo és perquè el PP està encara guanyant. Estan llevant tots els drets socials, les ajudes públiques, les pensions…“.

Bon dia Loles. Creus que les eleccions generals seran determinants per al futur del nostre país o seran unes més?Una farsa més. Perquè després els partits faran pactes entre ells i al final governaran els mateixos”. No creus que vaja a haver-hi canvis respecte a l’anterior legislatura? Ara han aparegut nous partits polítics que han menejat tot el tauler polític… “Sí però a l’hora de la veritat són tots polítics que es posen d’acord per tal de seguir governant. Dona igual que siguen nous o vells partits. La prova està a Catalunya: per tindre poder han pactat Esquerra Republicana amb CIU. I és el que ocorrerà a Espanya”.

Creus que tots els partits van al mateix? “Hi ha alguns que són millor que altres; i la veritat és que quatre anys més amb el PP seria enfonsar Espanya”. Quina coalició creus que seria la millor per al país? “A mi m’agradaria la coalició entre Ciudadanos i el PSOE perquè no són extremistes. Però haurien de ser honrats. Els dos líders són joves i tenen estudis (perquè jo crec que un bon polític ha de tindre estudis)”. T’entusiasma alguna mesura política que hagen proposat en concret? De moment no, perquè diuen unes coses i després fan altres, quan es faça sabrem si són bones o no”.

Respecte a les enquestes… “Estan més o menys igual, no han variat molt. Però el que no entenc jo és perquè està el PP està encara guanyant. Estan llevant tots els drets socials, les ajudes públiques, les pensions… Jo crec que els vots de l’esquerra estan massa repartits en diferents partits polítics”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *