foradia subscriutegrat

Rafa Miró: “notablement millor que la que tenien fa 4 anys”

• Els representant dels partits polítics d'Alcoi parlen sobre l'estat actual de les pimes i els autònoms • Parlem amb Rafa Miró, regidor pel PP a l'Ajuntament d'Alcoi

Les pimes i els autònoms representen al voltant del 90% del teixit empresarial a Espanya i són les principals generadores d’ocupació. Però… quin és l’estat polític i fiscal actual de les pimes i els autònoms espanyols? Quines mesures polítiques caldria adoptar per millorar el seu estat? Volem conéixer i comparar l’opinió que tenen els diferents partits polítics al respecte.

Volem conéixer els arguments que esgrimeixen els nostres polítics respecte a l’estat actual de les pimes i els autònoms, setmanes abans de les eleccions generals del 20 de desembre 2015, anem allà parlem amb Rafa Miro, regidor per el Partit Popular.

  • Qué opina Rafa Miró de l’estat actual de les pimes i els autònoms?

rafa mito partit popular alcoi

s’espera que tinguen com a resultat la creació de 500.000 nous autònoms en els pròxims 4 anys”

Des del Partit Popular considerem que la situació actual dels autònoms i les petites empreses és notablement millor que la que tenien fa 4 anys, a causa de les reformes que el govern de Mariano Rajoy ha tramitat. Mostra d’açò és la reforma de la Llei del Treballador Autònom que va a permetre, entre altres coses, ser autònom i seguir cobrant l’atur sense cap límit d’edat, tarifa plana de 50 €, i que els autònoms que s’acullen a aquesta tarifa puguen contractar treballadors sense perdre aquest dret o poder percebre per endavant el 100% de la prestació per desocupació per a poder constituir el negoci.

Altres mesures importants han sigut la llei de segona oportunitat, que li ofereix una major protecció a l’emprenedor en cas que fracasse el seu negoci o l’augment del crèdit per a les pimes, que en l’últim any ha crescut un 21,25%.

Totes aquestes mesures s’espera que tinguen com a resultat la creació de 500.000 nous autònoms en els pròxims 4 anys. Però des del Partit Popular considerem que l’assignatura pendent està en clau local. L’emprenedor moltes vegades necessita simplificar les traves per a engegar el seu negoci més enllà d’ajudes econòmiques. Per açò pensem que des de l’Ajuntament s’ha de treballar a tutelar i acompanyar a l’emprenedor, assessorant-li i facilitant-li l’obtenció de llicències i permisos.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *