foradia subscriutegrat

La tesi de Francesc Gisbert guanya un premi d’investigació

• Instrument de referència per a divulgar la literatura infantil i juvenil entre estudiants, docents i mediadora culturals • La tesi de Gisbert va ser presentada a la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant

El professor alcoià Francesc Gisbert, ha estat reconegut per la seua tesi doctoral, “Autors i Tendències de la literatura infantil i juvenil valenciana”, amb el premi García Girona, patrocinat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El premi de la revista Aula de Lletres, va ser lliurat a les Jornades de Taula de Filologia, celebrades a l’Aula Magna de la Universitat de València, gràcies a la Universitat i a la Institució Alfons el Magnànim d’Estudis i Investigació.

La tesi de  Gisbert, pretén ser un instrument de referència per a divulgar la literatura infantil i juvenil entre estudiants, docents i mediadors culturals. Va ser presentada a la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant i serà publicat per edicions Bromera

Francesc Gisbert Alcoi reduidaFrancesc Gisbert, nascut a Alcoi, és autor de més de trenta obres. Combina la narrativa per adults, novel·les com Els lluitadors o En un món de bojos, i la narrativa Infantil i Juvenil. Ha rebut nombrós premis, com l’Enric Valor, el Carmesinael Fundació Bancaixa, el de la Crítica, el Barcanova de Barcelona o l’Laurèdia d’Andorra. També ha Elaborat materials didàctics per a editorials tant valencianes com de la resta de l’Estat, Bromera, Edelvives i Santillana. Ha publicat diversos llibres d’investigació de la cultura popular, Màgia per a un poble i A què Juguem?.

Recordem que dies abans Francesc Gisbert va rebre el premi de novel·la ‘Ciutat de Sagunt’ amb l’obra ‘En un món de bojos’, que serà publicada per l’editorial Onada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *