foradia mediambient

Guanyar assenyala desinterés del Govern del PSOE per la creació de l’empresa pública a Alcoi

• Per a Guanyar Alcoi “aquest contratemps no ha de ser l'excusa per deixar de treballar en el tema. • Per altra banda, afirma que el Govern de Toni Francés “es troba còmode privatitzant serveis bàsics”.

L’empresa pública a la qual el Govern del PSOE s’havia compromés a dur endavant a Alcoi per a gestionar serveis públics amb l’objectiu d’estalviar despeses i millorar la seua qualitat no es pot realitzar perquè Alcoi ha excedit el sostre de la despesa que tenia marcat (de 400.000 €) per la Llei d’estabilitat pressupostària del Govern de Rajoy.

Segons Guanyar la responsabilitat d’aquest fiasco és doble: “per una banda per les dificultats que imposa la Llei Montoro i per l’altre la mala gestió del PSOE en superar el paràmetre del sostre de despesa en vora 400.000 euros”.

Pel que fa a la responsabilitat del Govern del PSOE: “era una de les seues propostes força en l’anterior campanya electoral i serà incomplida durant aquesta legislatura per una mala gestió”.

Per altra banda, Guanyar assenyala desinterés per part del Govern de Toni Francés per a crear aquesta empresa: “en l’última comissió referent a l’Empresa Pública el PSOE va manifestar la seua intenció de deixar de treballar en la seua creació, fent patent el poc interés que tenen en l’assumpte”. A més, afirma que el Govern de Toni Francés “es troba còmode privatitzant serveis bàsics”.

No obstant això, per a Guanyar Alcoiaquest contratemps no ha de ser l’excusa per deixar de treballar en el tema. Com ja vam fer per als pressupostos del 2016 proposant una partida perquè es treballara la creació d’una empresa pública seguirem demanant-la per als propers”.

Per últim, el grup municipal recorda que sense empresa pública també es poden recuperar serveis bàsics privatitzats: “és qüestió de voluntat política”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *