foradia elgrat

Comença un emocionant recompte de vots

• Els 21 col·legis electorals d'Alcoi han obert per celebrar les eleccions generals aquest 20 de desmembre • A les 2 del migdia el 46,41%, i a les 18,43h. de la vesprada el 64,20% dels vots • La jornada electoral a Alcoi s’ha desenvolupat amb normalitat

eleccions generals 20D15 alcoi

A les 9 del matí els 21 col·legis electorals d’Alcoi han obert per celebrar les eleccions generals aquest 20 de desembre, les més apassionants i incertes de la història recen, que serviran per a configurar el nou congrés i senat. A la ciutat d’Alcoi  és de 47.123 els cridats a les urnes, segons les dades del Ministeri de l’Interior.

La participación a Alcoi ha estat lleugerament superior a les eleccions generals del 2011 i al País Valencià relativament alta en comparativa a les dades de l’Estat Espanyol.

En diferents horaris l’index de participació a la ciutat d’Alcoi en les taules electorals, sobre les 2 del migdia el 46,41%, i a les 18,43h. de la vesprada el 64,20%, a menys de dues hores abans de tancar els col·legis electorals 30.058 alcoians, hi havien exèrcit el dret al vot.

La jornada electoral a Alcoi s’ha desenvolupat amb normalitat, amb un índex de participació que és mitjanament similar al de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques.

Com incident destacable, una senyora quan anat a votar s’ha vist que ja havia votat i és que el seu nom era el mateix d’un altra senyora, al no haver-se fixat a la taula en el DNI que era diferent i devia haver votat en altre lloc, el cas sembla s’ha portat a la junta electoral.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *