foradia cdturisme

Presentat el cartell de la XXVI Mostra de Teatre

• Núria Fuster ha sigut l’artista convidada per a la realització del cartell de la XXVI Mostra de Teatre • Esta edició aposta per obrir les portes cap a la internacionalització • El cartell parteix d’una escultura i representa la visió que l’artista té d’Alcoi a través del material

 

cartell_mostra_teatre_xxvi_alcoi

La Mostra de Teatre és ja una cita consolidada en la ciutat d’Alcoi.

Núria Fuster ha sigut l’artista encarregada de realitzar en esta XXVI edició de la Mostra de Teatre el cartell anunciador d’esta esmentada cita. Un cartell que parteix d’una escultura feta de ferro i llambordins en representació de la visió que l’artista té de la ciutat: “Alcoi l’entenc a través del ferro per la industria metal·lúrgica i el llambordí que penja pel paviment del centre de la ciutat”.

Fuster és una artista jove amb un extens currículum i que resideix a l’estranger però que manté el lligam amb la seua ciutat natal. L’obra és una ‘T’ de ‘Teatre’ i escenifica els contrapesos del decorat del teatre, segons ha argumentat ella mateixa.

Miquel Santamaría, director de la Mostra, ha explicat que els cartells tenen que ser molt representatius i que s’ha volgut fer notar en esta edició un canvi d’aires amb una imatge més fresca, neta i moderna: “El que no implica que els següents cartells vagen a ser així perque cada artista té la seua personalitat”.

Després del fort arrelament que la cita té ja a la zona, Santamaria ha destacat l’inici d’un procés d’internacionalització, que encara que no siga molt evident, pretén amb el temps posicionar la ciutat en l’esfera nacional i internacional amb la promoció sempre de l’escena valenciana.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *