foradia subscriutegrat

Guanyar reclama al Govern solucions reals per a Alcoi

• La plataforma municipal Guanyar Alcoi afirma que "els assumptes importants es fan eterns” • El portaveu, Pablo González, afirma que "el Govern ha de deixar de vendre fum de canyot i ha de donar solucions reals a la ciutadania"

alcoi vista

 “Amb aquest Govern tots els assumptes importants es fan eterns”, afirma la plataforma municipal Guanyar Alcoi en referència, no a soles al Pont Fernando Reig, sinó també a les obres de la Beniata, el Pont de Sant Jordi, la Rosaleda, Entença…

PABLO gonzales alcoi guanyarS’anuncien els projectes una vegada per a tornar a anunciar-los després de nou altra vegada i continuar sense gestió efectiva. Mentrestant la ciutat està bruta, abandonada i amb molts espais en estat deplorable”, ha declarat al respecte.

Si s’haguera actuat fa un any i mig amb contundència i eficàcia a la Beniata, amb l’enderrocament de la fàbrica de Ceres, expressa la plataforma, fa mesos que no continuaríem patint el problema del trànsit: “Encara no sabem quan es donarà solució definitiva per reobrir el trànsit al pont de Fernando Reig i s’utilitza aquesta excusa mentre patim les conseqüències, que no serien tan greus si s’haguera actuat d’emergència sobre Ceres”.

Així mateix denúncia que “tampoc no hi ha previsió d’acabar les obres d’adequació de la segona fase del Pont de Sant Jordi. La Rosaleda encara està pendent del nou projecte per adequar-lo a l’última sentència del TSJ. La reforma del carrer Entença és la gran obra que es repeteix constantment i es promet de tant en tant sense que tinguem encara cap projecte adjudicat;i ara s’anuncia com si fóra un nou projecte, igual que l’enèsim projecte per a Rodes”.

La conclusió que extrau és que el Govern de la ciutatactua a colp d’improvisacions. No sembla que tinga cap projecte estratègic de ciutat clar, ni és capaç de planificar ni avançar-se a les solucions que necessita urgentment la ciutat”.

El portaveu, Pablo González, afirma que “el Govern ha de deixar de vendre fum de canyot i ha de donar solucions reals a la ciutadania. La ciutat necessita un Govern amb capacitat de previsió i planificació per a oferir alternatives àgils”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *