foradia subscriutegrat

Millores a les instal·lacions del poliesportiu Eduardo Latorre

S’ha remodelat per complet la sauna finlandesa • S’han millorat els sistemes de desinfecció.

saunalatorre

La zona de la piscina del complex municipal esportiu Eduardo Latorre, conegut com “el Matadero”, ha vist augmentat el seu ús any rere any. En aquest 2016, cal destacar l’augment de 40 xiquets més en les activitats aquàtiques trimestrals, passant dels 350 d’altres temporades als 390 de l’actual.

Aquest mes d’agost s’ha procedit a la millora de les seues instal·lacions.  S’ha remodelat per complet la sauna finlandesa, amb 10 anys d’ús i desgast, i s’han millorat els sistemes de desinfecció d’aquesta ària, de gran ús per part dels usuaris.

S’ha instal·lat un nou sistema de desinfecció per Bromo per als los jakuzzis i vasos de les piscines. També  s’ha realitzat un tractament de desinfecció específic tant en les dues piscines com en el sistema de conducció d’aigua calenta sanitària.

Tant les instal·lacions com les activitats aquàtiques que realitza l’Eduardo Latorre estan al nivell de les millors piscines. Estem orgullosos de contar amb una ària com aquesta i els usuaris estan àmpliament satisfets augmentant el seu ús dia a dia. Seguim treballant perquè estiga en les millors condicions possibles, i conte amb tots els sistemes sanitaris que unes instal·lacions d’aquest tipus requereixen”, ha afirmat el regidor d’esports, Alberto Belda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *