foradia barnasants

Naiara Davó: “es revalidarà l’Acord del Botànic, amb Podem al Govern”

• Ja no van a haver majories absolutes ni cap partit podrà, o deurà, governar en solitari. I ací Podemos som més necessaris que mai. • Hem d'aprofundir els canvis i arribar on PSOE i Compromís soles no han arribat.

S’aproximen nous comicis que deixaran pas a un nou panorama polític. Amb una gran quantitat de població que encara no ha decidit el seu vot, són moltes les possibilitats i molts els possibles escenaris que es poden materialitzar. Fins que no arribe el moment no es podran extraure conclusions fermes. Però sí que podem conèixer les interpretacions que fan les diferents forces polítiques. Ens les comenten les nostres candidates i candidats a l’alcaldia d’Alcoi. 

-Quin escenari ens poden deixar els resultats de les eleccions generals?

Ja no van a haver majories absolutes ni cap partit podrà, o deurà, governar en solitari. I ací Podemos som més necessaris que mai. Als Pressupostos, li hem arrencat al PSOE la pujada del salari mínim a 900 €, la vinculació de les pensions al IPC, increment de les ajudes a la Dependència, un nou model de transició energètica, la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys, recuperar el subsidi per als majors de 52 anys, la regulació dels preus del lloguer, etc. Enfront d’açò tenim el Trío de Colón (PP-C’s- Vox), que ens vol tornar a l’Espanya del blanc i negre. O un Psoe que vulga pactar amb Ciudadanos i seguir la via austericida i de retallades.

– A nivell autonòmic, què podem esperar?

Revalidar l’Acord del Botànic, amb nosaltres al Govern. Fa quatres anys la gent del País València va dir prou a la corrupció del Partit Popular i vam començar un nou camí. S’han millorat moltes coses, amb propostes de Podem com la fi del co-pagament dels medicaments i la recuperació dels hospitals privatitzats, o la creació de l’Agència Antifrau, però no és suficient. Hem d’aprofundir els canvis i arribar on PSOE i Compromís soles no han arribat.

– Les eleccions locals què ens poden portar?

Fer un pas avant o tornar cap enrere. Fer un vertader pas avant amb un Govern de progrés, de les forces del canvi, o tornar a l’època dels endeutaments i balafiaments. Nosaltres no venim a fer les mateixes coses però un poc millors, venim a fer-ne d’altres i a fer-les d’altra forma. Aportem musculatura política, valentia i fermesa.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *