lasarga ua

Sílvia Navarro guanya el XLIV Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi

• El jurat es va decantar per aquesta obra per unanimitat, destacant l’alt nivell dels 16 treballs presentats • Tot seguit, es va posar en escena l'obra 'El segrest de S.M.', que, escrita pels alcoians Jordi Peidro i Miquel Peidro, va guanyar aquest mateix premi fa 22 anys


Sílvia Navarro Perramón és l’autora guanyadora del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, que enguany ha celebrat la seua XLIV edició, amb l’obra Un turista se suïcida.

El jurat va definir cinc finalistes, destacant l’alt nivell dels 16 treballs presentats. Finalment, el jurat, format per Guillermo Clua, Alicia Garijo i Salvador Bataller, actuant Miquel Santamaria com a secretari, es va decantar per aquesta obra per unanimitat.

La barcelonesa Sílvia Navarro és llicenciada en sociologia i graduada en direcció i dramatúrgia. Ha rebut anteriorment altres premis i ha estrenat obres a més d’escriure obra dramàtica, treballar com a guionista, com a directora escènica i com ajudant de direcció.

Miquel Santamaria i el regidor de Cultura d’Alcoi, Raül Llopis, han anunciat a la guanyadora al Teatre Principal.

Tot seguit, s’ha posat en escena l’obra ‘El segrest de S.M.’, que, escrita pels alcoians Jordi Peidro i Miquel Peidro, va guanyar aquest mateix premi fa 22 anys. La representació s’ha dut a terme a través de la companyia alcoiana com Bolos Teatre.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *