foradia mediambient

L’assemblea de Podem Alcoi valora les diferents opcions polítiques

La primera força política alcoiana més votada Podem Alcoi va celebrar la primera asamblea després del les elecciones generals del 20 de desembre • Van celebrar els més de 5 milions de vots obtinguts a nivell nacional, que han donat lloc a 69 diputats en el Congrés

podem alcoi assemblea

Amb 11.000 votans és la primera força política a Alcoi./ lesmuntanyes.com

La primera força política alcoiana més votada, i amb 69 diputats en el Congrés de diputats en les elecciones generals del 20 de desembre Podem Alcoi, va celebrar ahir, dimecres 13 de gener, la primera assemblea postelectoral en la seva seu, a la Plaça del Centenari d’Alcoi.

Davant d’una nombrosa assistència, es va parlar del manteniment, continuïtat i activitat de la seu i de les modificacions del Consell Ciutadà Municipal i un anàlisi del resultat electoral.

L’assemblea va realitzar un anàlisi del resultat electoral, i celebrar els més de 5.000.000 milions de vots obtinguts a nivell nacional, que han donat lloc a 69 diputats en el Congrés, i els quasi 11.000 vots alcoians obtinguts, sent la primera força política alcoiana amb més votans. També es va realitzar un debat obert en el qual es van valorar les diferents possibilitats polítiques obertes en país.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *