foradia subscriutegrat

Setmana cultural al IES Pare Vitòria d’Alcoi

• L’institut de secundària Pare Vitòria celebra de l’1 al 5 de febrer la setmana cultural amb multitud d’activitats • Hui els alumnes van a realitzar una ruta històrica per Alcoi i un itinerari modernista per la ciutat, entre moltes altres • Destaca el concert de cloenda el divendres amb ‘Tankats’ amb la col·laboració del grup ‘Sang d’Orxata’

setmanacultural-parevitoria

L’institut de secundària Pare Vitòria celebra de l’1 al 5 de febrer la Setmana Cultural. Alguns dels alumnes fan un viatge a la neu, mentre que els que es queden a la ciutat es troben ja disfrutant de multitud d’activitats.

Des de les 8h del matí de hui els joves de 3er de la ESO es troben realitzant una ruta històrica per Alcoi i al museu Muboma. Entre altres activitats que tenen lloc hui destaca el concurs de lectura en veu alta, la projecció del documental ‘La sal de la tierra’, una xerrada sobre els perills del cànnabis i alcohol, un taller d’impressora 3D o una visita al cementeri d’Alcoi.

Per a demà dijous 4 de febrer està prevista una excursió històric-cultural a Xàtiva, dos recitals poètics, un a càrrec de Vicent Camps i l’altre monogràfic sobre Miguel Hernàndez i una actuació promocional del Grup ‘Aspencat’. També s’ofereix la possibilitat de realitzar el curs de manipulador d’aliments.

I per a finalitzar la setmana, el divendres 5 de febrer hi haurà un concurs de ‘Diàlegs de Playmóbil’, un recital i un concert de cloenda de la mà de ‘Tankats amb la Col·la Boració del Grup ‘Sang d’Orxata’.

Es poden consultar totes les activitats en este enllaç.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *