foradia elgrat

Compromís denuncia que l’alcalde regale l’edifici per als jutjats

• David Abad, portaveu de Compromís, manifesta la sorpresa per la cessió de l’edifici de la Mare de Déu per a albergar els jutjats • Expliquen que no entenen com l’Ajuntament cedeix un edifici de 3’4 milions d’€ de manera gratuïta • Asseguren que donar un any més de plaç no té sentit perquè ja ha hagut temps per a elaborar un conveni decent

David Abad caandidat a l'alcaldia d'Alcoi

El portaveu de Compromís Alcoi, David Abad, ha manifestat la seua sorpresa davant de l’acord que va anunciar la setmana passada l’alcalde de la ciutat, Toni Francés. El conveni amb la Consellera de Justícia parlava del canvi dels jutjats a la seu de la Mare de Déu.

Compromís assegura que l’alcalde està utilitzant els diners dels alcoians per promocionar-se dins del partit: “No entenem com pot cedir un edifici que ha costat 3’5 milions d’euros a l’Ajuntament d’una manera gratuïta”.

Abad afirma que set mesos ja han sigut suficients per a que s’haja pogut arribar a un conveni decent i que no té lògica que en l’acord arribat amb la generalitat es done un any més.

El portaveu insisteix en què si no s’arriba a un acord en un any, el lloguer que pagarà la Generalitat serà de menys de 3.000 € al mes. I recorda: “L’Ajuntament d’Alcoi està pagant 1.800 € de lloguer per l’oficina de Turisme, 800 € pel consultori de Batoi i 1.800 € per l’ús dels terrenys per accedir al Santiago Payá, cosa que demostra que és un lloguer ridícul per a l’edifici del què parlem. Amb eixes condicions al conveni a la Generalitat no li convindrà mai arribar a un acord definitiu amb l’Ajuntament d’Alcoi, no tindrà ni cap necessitat ni cap pressa, i l’Ajuntament haurà perdut patrimoni i diners, tot a la vegada”.

Compromís ha estat en contra de que els jutjats es traslladen a l’edifici de la Mare de Déu per raons econòmiques, tècniques i patrimonials.

Font: Mireia Pascual./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *