foradia subscriutegrat

La revista Eines del Pare Vitòria dedicada a la lluita contra el canvi climàtic

• La publicació del Pare Vitòria està dedicada enguany a reflexionar sobre el medi ambient i la necessitat de lluita contra el canvi climàtic • El nº26 de la revista és tot un emblema del centre educatiu que compta durant anys amb la participació de distints col·lectius • L’acte de presentació també va servir per a inaugurar l’exposició fotogràfica ‘Escarabats’ de Josep Durà Peidrò

revista_eines_pare_vitoria_alcoiL’Institut Pare Vitòria acollia ahir la presentació del número 26 de la revista ‘Eines’. Una publicació que ha sabut mantindre la seua essència amb el pas dels anys i els distints canvis de directors que ha hagut al centre.

Toni Gonzàlez, l’actual director, va ser l’encarregat de presentar la revista que enguany està dedicada a reflexionar entorn als problemes del medi ambient als que ara s’ha d’enfrontar la societat. El número es titula per tant ‘El cor de la terra’ i compta amb la participació de nombrosos col·lectius de la ciutat i els seus voltants com per exemple, els ecologistes de la Carrasca, l’economat, el moviment veïnal de la zona nord, les xarxes agroecològiques, etc.

La revista recull inquietuds i es dirigeix a tota la societat no sols als alumnes o docents del Pare Vitòria. Té un total de 100 pàgines a color i és el conjunt del treball rigorós de molts col·lectius que vénen participant durant anys, segons va explicar Jordi Botella, cap de redacció de la publicació.

Botella va afegir que “en un temps on tot està molt digitalitzat, una revista així servirà per deixar constància en el temps”. A la presentació també es va destacar el paper del maquetador, Salvador Sellés, gràcies al qual es fa molt més atractiva la seua lectura i el suport dels patrocinadors, sense els quals no hagués sigut possible.

Aprofitant l’acte, es va procedir a la inauguració de l’exposició fotogràfica de Josep Durà que mostren diferents tipus d’escarabats i decoren des d’ahir els passadissos del centre.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *