foradia subscriutegrat

Els Juniors i els Scouts atrauen este cap de setmana prop de 2000 joves a la ciutat

• La reunió dels juniors comptarà amb activitats que destaquen la solidaritat i l’ecologia posant com a punt temàtic l’espai i els planetes • Els Scouts porten a Alcoi el Festival de la Cançó després d’haver guanyat l’any passat el certamen • Els participants del festival optaran a quatre premis per les cançons ibèriques de temàtica scout

Junior_scouts_alcoi

La ciutat acull este cap de setmana a prop de 2000 joves que vénen a participar en les activitats organitzades pels Juniors MD Flor de Neu i el Grup Scout Makefing 265 Alcoi.

Els Juniors faran la seua reunió anual al centre de la ciutat, concretament a La Glorieta, on es realitzaran multitud d’activitats que giraran entorn a l’ecologia i la necessitat d’ajudar-se uns a altres sense esperar res a canvi.

La celebració estarà ambientada en l’espai i es parlarà de set planetes com a representació dels set sagraments. Per la vesprada hi haurà una eucaristia. El lema d’esta trobada és ‘Estimeu-vos de tot cor’. Si la climatologia no permetera la realització de l’activitat, esta s’aplaçaria al cap de setmana següent.

Els Scouts per la seua banda estaran a l’Amfiteatre de la Zona Nord d’11h a 14:30h per a participar en el Festival de la Cançó, que este any té lloc a Alcoi perquè ells van ser el guanyadors de la passada edició. Els grups assistiran amb cançons ibèriques de temàtica scout. S’optarà a 3 premis i un per a la millor animació.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *