foradia subscriutegrat

Tercera entrega dels ‘Contes del Sambori’ un podcast d’Amàlia Garrigos

En aques tercer podcast mostrem les veus de l'alumnat de diversos centres educatius junt les mestres Carmen Sancho, Jaume M. Santonja, Lucia Llopis Sancho, Angela Fita, i Rebeca Sanjuan

Tercer capítol del Podcast del Sambori, on podeu sentir els podcast que realitza la periodista alcoiana Amàlia Garrigós: Els contes del Sambori. Continuem, dóna-li a la reproducció.

El so, la veu, una eina per a mantindre’ns acompanyats i units. Aquest és el tercer episodi dels contes amb les veus de l’alumnat dels centres educatius que han participat en l’edició dels Premis Sambori de l’any 2020.

Al tercer capítol dels podcasts els ‘Contes del Sambori’ hi intervenen  Carmen Sancho i Jaume M. Santonja d’El Romeral d’Alcoi; Lucia Llopis Sancho de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi; Angela Fita, tutora de segon d’infantil de l’escola de Benilloba; Rebeca Sanjuan, contacontes i mestra d’educació infantil de l’escola Sant Vicent d’Alcoi. 

A més en aquest nou document sonor escoltem les veus de l’alumnat de diversos centres educatius que han escrit alguna narració per als Premis de literatura en valencià El Sambori. 

Una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, la Fundació Sambori amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcoi i de Cocentaina. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *