foradia subscriutegrat

Torna el Travafest festival a Millena amb Feliu Ventura

Aquest dissabte 1 d'abril, serà una jornada cultural amb danses, pilota valenciana, fireta d'alimentació i artesania i bona cosa de música, organitzat pel col·lectiu cultural "La Rabosa" de Millena.

Arriba la primavera i per quart any consecutiu el ‘Travafest’ 2017aquest dissabte 1 d’abril a Milleneta, jornada cultural amb danses, pilota valenciana, fireta d’alimentació i artesania i bona cosa de música. En un ambient rural. Organitzat pel col·lectiu cultural “La Rabosa” de Millena.

Per la vesprada, partida de raspall a càrrec del club de pilota de Cocentaina. El grup de Danses “El Carrascal” d’Alcoi  portarà una mostra dels seus ball, i l’associació de joves de Cocentaina Socarrel al costat dels “Conills de Portxi de Benilloba, acompanyaran el festival amb  uns tallers per als més menuts.

Entrada la nit el Travalfest comptarà amb  l’actuació de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens faran una revisó a l’Ovidi Montllor amb el seu espectacle “Faré Vacances”.

Després Amanita Suit, actualment resident a Millena,  presentarà el seu nou disc “Ya Llego“, a continuació Herba Negra des del camp del Túria i Cocentaina vindrà amb el seu disc el renàixer d’abril” i presentarà el seu maxi de tres cançons “Level up!”. Bacora amb el seu punk de les comarques centrals Californianes ens presentarà el seu nou disc “Foc You!, més tard Libertad kondizional des de Banyeres  portaran el seu primer disc “AccionReacción“, i Dj Mateu posarà punt final a la nit.

També hi haurà un sopar popular a la plaça on podreu elegir entre entrepans vegetarians o d’embotit que la gent podrà torrar-se ella mateixa a les fogueres.

El Col·lectiu cultural “La Rabosa” de Millena, són joves del poble que estan apostant per dinamitzar l’oferta cultural i per recuperar les tradicions perdudes. Ells ho tenen clar, “la cultura de carrer és la que manté el poble viu!”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *