foradia subscriutegrat

L’alcoià Francisco Pascual és elegit president de Socidrogalcohol

• L’assemblea de socis elegeixen al doctor en medicina per a dirigir la societat científica que fins el moment liderava Julio Bobes • Pascual és actualment el coordinador de la Unitat de Conductes Addictives d’Alcoi • També col·labora al Grup d’Alcohòlics Rehabilitats de la ciutat

Francisco Pascual_president_socidrogalcoholEl Dr. Francisco Pascual ha sigut elegit nou president de la societat científica Socidrogalcohol en la votació de socis de l’assemblea que es va celebrar en les Jornades Nacionals de Socidrogalcohol a Alacant.

Socidrogalcohol és la societat científica més important d’Espanya en temes d’addicció que reuneix a professionals de distintes disciplines que treballen amb persones amb esta malaltia.

Pascual és nascut a Alcoi i és doctor en medicina per la Universitat Miguel Hernánde d’Elx. En l’actualitat coordina la Unitat de Conductes Addictives d’Alcoi i col·labora en diverses ONGs com el Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, a més de la Confederació d’Alcohòlics, Adictes en Rehabilitació i Familiars d’Espanya, CAARFE o Creu Roja.

Com a professional porta quasi 30 anys treballant amb persones addictes i ha desenvolupat la seua tasca principalment en el camp de l’alcoholisme, encara que en l’actualitat tracta tot tipus d’addicció. També és autor de diversos llibres i articles científics.

Pascual aposta per una societat multidisciplinària en la qual càpiguen i col·laboren professionals molt diferents (psicologia, medicina, psiquiatria, treballadors socials, infermeria, periodisme, etc.) i oberta a qualsevol col·lectiu amb inquietuds per esta matèria. Vol convenir amb col·legis de professionals i establir col·laboracions amb institucions internacionals i nacionals, sobretot a Europa i Amèrica Latina.

El metge substitueix al psiquiatra Julio Bobes, qui ha dirigit la societat durant 12 anys.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *