foradia subscriutegrat

El quartet Savarasti tocarà junt amb Hiroshi Fujii

• L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi organitza un concert amb el Quartet Saravasti • El grup estarà acompanyat pel guitarrista Hiroshi Fujii i Sandra Ardáiz a les castanyoles • L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 19 de març al Teatre Principal

cartell_quartet_saravasti_hiroshi_alcoiL’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi ha organitzat un concert en el qual participaran el Quartet Saravasti junt amb Hiroshi Fujii i Sandra Ardáiz.

El japonés Fujii és l’encarregat est 2016 de dirigir l’himne de festes i es considerat practicament un fill adoptiu de la ciutat d’Alcoi, on va aprendre a tocar la guitarra.

El quartet interpretarà peces de J. Haydn, L. Boccherini, J. Turina i A. Duvorak i estaran acompanyats per les castanyoles de Sandra Ardáiz i la guitarra de Hiroshi.

Alfonso Jordà, president de l’Associació d’Amics de la Música ha assegurat que és un “orgull poder comptar amb Hiroshi” i anima a tots els alcoians, siguen o no socis a que s’arrimen el dissabte al Teatre Principal.

Miguel Ferrándiz, encarregat del màrqueting de l’Associació, ha reptat a Fujii a establir un intercanvi cultural amb Japó.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 19 de març a les 19h al Teatre Principal.

Font: Mireia Pascual./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *