foradia cdturisme

Nostradamus

• Les demandes que Fonèvol ha fet al llarg dels anys estan portant-se a terme • Algunes filaes volen modificar el disseny femení de forma que gradualment s'assemble cada volta més al masculí • Altres filaes comencen a demanar que es permeta que els actes siguen mixtos

 

diana fila realistes enrique botella lesmuntanyes com

Si mirem arrere i ho comparem amb el present, observarem que les demandes que Fonèvol ha fet al llarg dels anys estan portant-se a terme, molt lenta però inexorablement.

Algunes filaes volen modificar el disseny femení de forma que gradualment s’assemble cada volta més al masculí. Cosa que nosaltres sempre hem demanat, de fet demanem que siguen iguals. La idea es pot dur a terme ara que molts festers es donen compte que el disseny femení diferenciat comporta múltiples desavantatges i que ja no serveix per a que les dones no tinguen drets. Si el disseny és diferent dos germans de diferent sexe no poden llegar-se el vestit, a més, per a saber quan poden fer esquadra les dones s’han de fer uns càlculs que no pot resoldre ni la Física Nuclear, i damunt, la gent que paga fulla completa no vol vestir igual que la gent que no paga.

Altres filaes comencen a demanar que es permeta que els actes siguen mixtos, una de les principals reivindicacions de Fonèvol des del primer moment.

També hi ha filaes instaurant, o plantejant-se instaurar, quotes familiars, nosaltres ja vam indicar que eixe era un camí.

Ja que moltes veus s’alcen afirmant que el nostre col·lectiu no té res a veure amb els canvis que estan produint-se, al menys ens concediran que tenim dots per a l’endevinació.

Font: Fonévol./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *