foradia becasivace

Publicades les bases del concurs del cartell de la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi 2018

• Enguany s’han publicat amb temps suficient perquè els dissenyadors puguen fer el seu treball amb temps. • Els treballs podran presentar-se des del dilluns dia 29 d'octubre fins al dilluns 5 de novembre

Ja són públiques les bases del concurs de disseny del cartell anunciador de la CXXXIV Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi. Enguany s’han publicat amb temps suficient perquè els dissenyadors puguen fer el seu treball amb temps.

A més, tal com informa el regidor de Cultura, Raül Llopis, les bases es publiquen ja perquè més gent puga participar al concurs i “fer que la nostra Cavalcada, la més antiga del món, tinga encara més difusió”.

Els treballs podran presentar-se des del dilluns dia 29 d’octubre fins al dilluns 5 de novembre de 2018 (ambdós inclusivament). El premi per al guanyador serà de 1.100 euros. I, entre els dies 3 i 27 de desembre, es realitzarà una exposició amb totes les obres presentades.

Cada membre del Jurat Qualificador puntuarà cada una de les obres presentades a concurs, tenint en compte aspectes tècnics i artístics, i valorant l’originalitat dels treballs, l’estètica, la tècnica emprada, la composició, la creativitat, etc. La puntuació serà la següent:

Originalitat, disseny i estètica: de 0 a 5 punts

Tècnica: de 0 a 5 punts

Composició: de 0 a 5 punts

Retolació: de 0 a 5 punts

El cartell guanyador serà fixat a la façana de l’ajuntament l’1 de desembre de 2018 a les 20 hores. Ací es poden consultar les bases del concurs.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *